Project Description

DETALLS DEL PROJECTE

La clienta tenia un local comercial llogat per a un ús de restauració i va voler aprofitar que el llogater el deixava per a convertir-lo en habitatge i llogar-lo amb el nou ús. Després de comprovar que complia els requisits urbanístics exigibles, ens vam posar mans a l’obra. El resultat és un habitatge que disposa d’un ampli espai únic per a la sala d’estar, cuina i menjador, un bany i tres dormitoris. L’obra va ser senzilla, els nous compartiments es van fer amb envans de cartró guix i es va dotar a cada estada d’unitats d’aire condicionat individuals per garantir el confort tèrmic en cadascuna d’elles, així com d’eficiència en el consum d’energia. Després d’aquest procés, i d’haver obtingut la cèdula d’habitabilitat, ja pot llogar-se com a habitatge.

EMPLAÇAMENT

C/ Sabastida 6, BARCELONA

CLIENT

Particular

ANY

2018

SUPERFÍCIE

86 m2

PRESSUPOST

28.000 €

Veure més imatges del projecte: