Project Description

DETALLS DEL PROJECTE

El client ens va encarregar els estudis previs per fer un canvi d’ús de local a habitatge a la seva propietat. En aquesta fase inicial de l’encàrrec vam poder observar que urbanísticament el local constava com a habitatge. D’aquesta manera, no va ser necessari realitzar un canvi d’ús sinó simplement reformar el local per dotar-lo de les condicions d’habitabilitat d’un habitatge d’acord amb la normativa, el que va permetre agilitzar els tràmits davant de l’administració per obtenir la cèdula d’habitabilitat.

L’habitatge obtingut en aquesta planta baixa d’un edifici proper a l’Hospital de Sant Pau de Barcelona s’organitza en un espai d’estar, menjador i cuina que dóna al carrer, i un dormitori amb bany integrat que dóna al pati interior de la parcel·la. Tot i que la superfície útil interior no supera els 40 m2, l’absència de passadissos permet dotar l’habitatge d’amplitud espacial, que es potencia a més gràcies a la seva lluminositat.

EMPLAÇAMENT

C/ Indústria, BARCELONA

CLIENT

Empresa

ANY

2018

SUPERFÍCIE

62 m2

PRESSUPOST

28.000 €

Veure més imatges del projecte: