Project Description

DETALLS DEL PROJECTE

L’encàrrec tenia per objecte analitzar les possibilitats de redistribució d’un pis de Santa Coloma de Gramenet perquè els seus propietaris poguessin valorar la conveniència de reformar el seu habitatge o mudar-se.

La distribució original de l’habitatge, situat a l’àtic de l’edifici, no ajuda a l’aprofitament de l’espai. El menjador original és un espai mal il·luminat i el dormitori principal ventila a través d’un espai que els propietaris necessiten com a lloc d’emmagatzematge. La redistribució proposada en el projecte dóna solució als tres requeriments definits pels seus usuaris: disposar d’una zona de dia més àmplia i còmoda en l’habitatge, disposar de 3 habitacions i d’espai d’emmagatzematge.

EMPLAÇAMENT

Paseo Alameda 65, Santa Coloma de Gramanet (BARCELONA)

CLIENT

Privado

ANY

2014

SUPERFÍCIE

65 m2

PRESSUPOST

45.000 €

Veure més imatges del projecte: