Project Description

DETALLS DEL PROJECTE

El client decideix reformar dos pisos de l’eixample de Barcelona per convertir-los en un sol habitatge. Busca amplitud. Per aquesta raó, la separació entre la sala-menjador i l’estudi es realitza amb un armari que a sobre disposa d’una franja de vidre. L’armari també amaga una porta corredissa que, quan està oberta, permet veure tota la dimensió interior de la façana. És una estratègia de disseny per incrementar la sensació d’espai.

La combinació de materials és senzilla. Es deixa vist el sostre de biguetes i revoltons ceràmics i es pinta de blanc per guanyar lluminositat. El paviment de fusta natural aporta calidesa al conjunt.

EMPLAÇAMENT

C/ Aragó 429, BARCELONA

CLIENT

Privat

ANY

2014

SUPERFÍCIE

160 m2

PRESSUPOST

105.000 €

Veure més imatges del projecte: